4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Paneradtorskmed parmesanpotatismos och fänkålssallad med grapefrukt. Hetta upp rikligt med smör i en panna och stek på mellanvärme så att torsken får fin stekyta men utan att bli torr i mitten
Servera torskenmed grönsakerna och kokt potatis vid sidan av. Skär torsken i portionsbitar. Skålla tomaterna genom att skära ett kryss på toppen, sänka ned i kokande vatten ett par minuter och sedan dra över med iskallt vattem
Klyfta den använda limen och servera till limebakad torsk, grönsaksfräs, citrongräs och jasminris. Tillsätt vatten, kokosmjölk, buljongtärning, soja och sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.