4 800 g potatis 2 schalottenlökar 1/2 fänkål 1 morot 4 ryggfiléer av torsk (à 140 g, MSC- eller Kravmärkt) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk smör 2 dl vitt vin 100 g färskost med vitlök och örter salt och peppar dillvippa till garnering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 25 % rabatt Arla 150-250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Och så helt kallt över till dagens middag som bestod av stekt torskmed brässerad fänkål. Under tiden vänder du torsken i mjöl blandat med salt och peppar
Jag fick tips till dagens middag hos Sandras Matkrypin som gjort torsk i grön curry. Låt sedan broccolibuketterna, ingefära och currypastan fräsa med en kortis
Hyvla fänkålen tunt, marinera med saft och zest från citronen och salt. Finhacka löken, koka upp med vitt vin, lägg i musslorna och sjud tills de öppnar sig
Tina torsken. Kul att göra nåt annorlunda med fisk, gör så sällan det. Ansa och strimla fänkålen. Torsk. Mortla kryddorna fint tillsammans med socker och salt
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa medtorsk, fänkål och dill. Pressa över lite citronsaft på torsken och salta den lätt innan du lägger ner den i den sjudande soppan
ans Fisk, Hoddorna, i Malmö, hade jag torskfilé och ett gäng fina havskräftor. Fräs skalet i smör i en stor gryta tillsammans med en grovt skivad morot, en lök, en kvarts fänkål och en krossad vitlöksklyfta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.