Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienserochminimaltmed förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Med en bebis hängande över armen så måste det gå undan ochinte vara allt för avancerat vilket ju förstås inte betyder att det inteblir gott
Lägg torskeni en ugnssäker form och krydda med salt ochcitronpeppar. Ieftermiddags körde jag och hämtade barnen litetidigare från fritids, och sen fick de följa medmigtill jobbet de sista två timmarna
Pocheradlättrimmadtorskmed ägg ochpersiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis 600 g torskfilé salt och peppar 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 kruka dill 1 citron 250 g broccoli Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigen
Jag ficktipset av en kollega att laga fiskmed rödbetor ochkapris - vilkensmaksensation. Till det gjorde jag potatis- och jordärtskocksmos och det blev en succé hos alla
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.