Första gången hade jag torsk,senhoki, men annan vitoch fast fisk går precislika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Idag gjorde jag torski ugn med smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt ochsmidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Lägg itorsk, dillochcitronskal. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Torskfiléerna som kokas direkti grytan blirriktigtflikigaochfina. en solig currygryta med torsk. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vitagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serienRita på Netflix
Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Nu mer än nånsin så vill jag att maten på vardagarna ska vara snabb- och lättlagad
Lägg torskeni en ugnssäker form och krydda med salt ochcitronpeppar. Jag har haft en del att göra på jobbet idag, och håller dessutom fortfarande på att ställa iordningmitt nya kontor
Jag hade en idé om att äta torsk. Och så blev det när gårdagens middag skuulle tillagas. När inspirationen tryter besöker jag ofta minfavoritmatblogg - Kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.