Maison Mat & Vin (Norge) September 2009. Bli inte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vi vill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precis lika god tidigt på våren som sent på hösten
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort. Den fullkomligt rusar iväg. Jag och Arvid gör inte så jättemycket om dagarna men ändå så går det så fort
Jag & Peter tog en liten kärlekslunch uppe på Brasserian i Skogås, alltid god mat där. Skär torsdag. Mellan min näst sista kund & min sista kund hann vi med att köpa pizza, finns inge tid för matlagning i dag och inte hade jag förberett något heller som jag brukar göra
Dagens gröt är en enkel historia med kardemumma, krispiga pumpafrön och sött, saftigt päron. Trots sin enkelhet är gröten riktigt smakrik och väl värd att testa
Jag köper mina billigt på iHerb - mer om dem & det här Vaniljkvarg. ♡. Egensötad vaniljkvarg topad med jordnöts- och banansås, färsk persika, frusna hallon, torkade mullbär, hampafrön och kanel
Hejsan. Gick upp tidigt idag ändå, så någon sovmorgon blev det inte. Jag och Henkes mamma hade bestämt att vi skulle åka in till stan ihop idag Så vid kl 10 imorse åkte vi
Dagens frukost. 1 mjuk macka med mjukost, ost och gurka 1 mård amacka med philadelphiaost och tomat (hade sedan på salt och peppar) Vaniljyoghurt med banan och blåbär 1 glas juice Kommer ni ihåg detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.