Prövar Lao gan ma blandningen från igår med torrstekt kött-smak för att laga just torrstekt biff. Jag följde det receptet med förändringen att istället för chiliolja och rostad sichuanpeppar så tog jag 2 msk Lao gan ma (gan bian rousi you lajiao)
När deras doft stiger ur woken så lägg tillbaka de torrstekta strimlorna. Detta är en rätt där bittermelonens beska smälter ihop med övriga smaker och inte alls blir så påträngande som den ofta kan bli
Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
Detta är en höstlig pastarätt med god sås, svamp och baconströssel. Vi Viktväktare kan byta ut baconet till Kalkonbacon för att få ner smartpointsvärdet
Champinjoner – mina älskade så godingar. Visst kan dom behöva ett alldeles eget inlägg, de tycker jag. Så mycket gott man kan göra med dom både färska och dom små runda på burk
och vips så är vi inne i mitten av juni. En alldeles strålande, het och solig försommar som fullkomligt överraskade oss alla och fick de flesta att vägra hålla sig inomhus in i det längsta om dagarna, allra minst framför datorerna för att uppdatera bloggar, facebook och andra mediala kanaler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.