Tonfisksallad från Nice
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g haricots verts
  • 4-6 kokta potatisar
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 4 msk olivolja
  • 1 1/2 msk pressad citronsaft
  • 2 burkar tonfisk i olja à 185 g
  • flingsalt
  • nymald peppar
  • 1 dl svarta oliver
  • 2 msk kapris
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 burk vita bönor, 400 g
  • 3 msk kapris
  • 3 sardellfiléer
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 2 msk pressad citron
  • 2 äggulor
  • 1 dl olivolja
  • nymald peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.