TonfiskröraipitabrödRöran. En mumsig och mättande röra att fylla t ex ett pitabröd med. Idag är jag inspirerad av en tjej som också är från schtaan som har en blogg som heter Gott & blandat
Idag är förhoppningsvissista dagen med plugg. Jag håller på att skriva på en restuppgifttill skolan. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja
Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligenskrivit ner det innan jag slängde läroboken
Ur min bok. “Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Peo Quick. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Tonfiskröra. para el tesito. majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihopingredienserna och servera till bröd de gör man ilatinamerikaChile eller till pasta eller som fyllningi bakad potatis
Detta receptet kommer från boken Hello Green av Josefine Jäger. Min syster bjöd mig på dessa när jag var på besök hos henne i höstas, och jag har nästan inte kunnat sluta tänka på dem sedan dess
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Lite havssalt. ev vaniljpulver, kanel eller kardemumma. Smält mandelsmöret i en kastrull och rör ner hälften av grädden/mjölken, blanda om så det blir slätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.