Vi firade ju lite här i söndags som ni kanske läst, men som det firarglada paret vi är så kunde vi naturligtvis inte hålla oss från att smygstarta redan på lördagskvällen
Tonfisk i currysås. Hej och god eftermiddag mina vänner. Hoppas ni fått en bra start på denna veckan. Själv började jag med ledig dag igår, och idag har jag bara en halvdag vilket innebär att jag och barnen fick mysa idag på morgonen också
Det här är en favorit som vi äter om och om igen. Den är helt enkelt beroendeframkallande. Receptet har jag hittat hos Leila men hon använder färsk chili på och det passar inte mig
Hej fredag, välkommen tillbaka ska du vara. Visserligen är fredagarna i vårt kök dedikerade åt pastamiddagar men det hindrar ju inte att vi svävar ut lite grann, då och då
Det här är en rätt som tar lite tid att laga. Många moment, men det är den värd. Jag har inga exakta mått på ingredienserna och sen beror det ju lite på hur hungrig man är – men ett ungefär kan jag bjuda på
Jag vet – det ser för brutalt ut. Dessutom är det säkert rena rama mardrömmen för de flesta ungar med en blandning av kokt blomkål, tonfisk, curry, lök och ärter, men det finns ju andra alternativ för dem tills de vill njuta av alla kulinariska höjder som livet har att erbjuda för detta är gott
Polenta. Koka upp vatten och salt och rör ner polentagryn. Låt koka ca 1 min och blanda ner parmesan. Bred ut polentan på ett bakplåtspapper och platta ut till ca 20x10 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.