Idag fortsätter jag på temat enkelt, billigt och gott med denna krämiga tomatsoppamedpasta. Till dagens tomatsoppa valde jag att servera enkla småfrallor (se här)
Lägg i den kokta pastan och smaksätt med basilika, cayennepeppar och ev. Servera med ett nybakat bröd. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen
4 2 frysta vitlöksbaguetter (à 175 g) 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1 förp pastasås (tomat och basilika, à 690 g) 8 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde ca 150 g spaghetti salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.