Tomatsoppa m. friterad persilja och creme fraiche
Edwards receptsida
Edwards receptsida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 personer
  • 1 morot, skalad och delad ned i mindre bitar
  • 400 g potatis, skalad och delad ned i mindre bitar
  • 500 g tomater, blancherade i vatten 1 min och 30 sek 1 purjolök, sköljd och finhackad
  • 1 gul lök, skalad och finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, skalade och pressade
  • 400 g krossade tomater på burk
  • 1 liter vatten
  • 1 ½ buljongtärning (grönsaksbuljong)
  • 2 ½ krm svartpeppar
  • 1 ½ krm salt
  • 1 krm aromat krydda
  • 1 tsk Herbes de Provence krydda
  • 1 krm mald koriander
  • 1 krm curry
  • 1 ½ msk smör
  • ½ msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.