Blanda den hackade persiljan med crème fraicheoch västerbottenost. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléerna och klicka ut blandningen med crème fraicheoch ost på den andra
Servera den friterade osten ochpersiljan genast med varm hjortronsylt. Klipp persiljan i knippen, fritera dem hastigt och låt knippena rinna av på hushållspapper
Gjord en sillröra bestående av inlagd sill, saffrans/vitlöksaioli och crème fraiche. Inga storslagenheter men lite smått och gott att förgylla veckan med
Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Riv skalet från limefrukten men bara det gröna ska med, blanda sedan allt med créme fraiche i en skål och smaka av med salt, grovmalen svartpeppar och tabasco
Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-cremefraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.