en tomatsås. Bryn rotsaker, kantareller ochlök i en gryta med lock. Börja med att skala alla rotsaker, skär dem därefter i lagom stora tärningar, löken i strimlor
Jag pressade i vitlöksklyftor, och hällde på några matskedar vatten och en köttfärsbuljong, kryddade även medpaprika krydda, vitpeppar, Basilika och timjan
ta bara med tomaterna och låt spadet vara kvar i burken och använd det att späda med om det behövs. Skålla dem ett ögonblick i kokande vatten, dra av skinnet, dela dem på mitten och ta ur kärnorna
Häll i tomat och småkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlökochpaprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Det räcker fint medpaprikaochlök men champinjoner skulle nog passa fint också. Fräs paprikan lite snabbt i smör och blanda i grytan så att den får puttra med ungefär fem minuter på slutet, när köttet börjar bli klart
Krydda med salt och peppar. Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i. Skär paprikan, lökenoch de soltorkade tomaterna i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.