Det räcker egentligen med en god sallad och kall sås till dessa godingar. Ugns-Inner-Tillagningtemp °Ctemp °CminuterRött, lätt rosa150-20055-6515-30Rosa150-20065-7025-45Genomstekt150-20070-75°C40-60 Så nu till det viktigaste - marinaden. 150-20055-6515-30Rosa 150. 40-60 S
med andra ord krävde det hela lite planering. Jag bestämde mig för att de skulle gratineras & serveras med lite baguette, pite med spenat (filodegs knyten med vit ost & spenat
Söndagslunchens förrätt blev en svensk klassiker med en enkel liten tvist, i form av en smakrik ost. Börja med att skala räkorna (spara gärna skalet till ett fondkok), riv parmesanen samt hacka önskad mängd dill
Jag smaksatte med Nicolas Vahé parmesan/basilika salt, riven parmesan och färsk timjan, mums. Ha ägg i en skål, ta över en äggula i ena avokadon och fyll med så mycket vita du vill och det får plats, sen gör du samma sak med andra halvan
Börja med att blanda ihop ingredienserna till yoghurtsåsen- den mår utmärkt av att stå en stund. Blanda den fluffade bulgurnmed kikärtorna, olivolja, frukt, nötter och mynta
-) Så här gjorde jag. Min sambo fiskar ju egen hummer och hummer ska givetvis så långt det går ätas färsk och naturell tycker jag men när dom kommer ifrån frysen så är det ok att göra annat med den som tex gratinera
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihop receptet och resultatet blev riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.