Grädde och crême fraiche. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. I stället för att steka i panna på spisen så körde jag in härligheten i ugnen och fick på så vis riktigt fin färg och så kunde jag slappa lite i soffan i stället för att stå och vakta vid spisen
Massor av goda smaker och så lite hetta från sambal oelek. De stora bitarna av halloumi steker du separat till fin färg i förväg och blandar i grytan precis på slutet
Det värmer när ni berättar att ni testat mina recept och att ni tycker om dem. Även på mitt jobb har jag tjatat om all squash vi plockar och i veckan fick jag tips från en arbetskamrat om denna maträtt
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Tina på svag värme och krama sedan ur allt vatten. Skär fetaosten i små tärningar och hacka tomaterna. Sprid ut spenaten i pajformen och strö därefter fetaosttärningarna och de hackade tomaterna över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.