Tomat- och fetaostfylld lammstek
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 kg lammstek, benfri
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar, nymald
  • 1/2 citron, rivet skal
  • 1 msk färsk rosmarin, finhackade barr
  • 100 g fetaost
  • 10 marinerad soltorkade tomater, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 500 g röda och gula steklökar, förvällda och skalade
  • 250 g kantareller
  • 2 msk smör
  • 1 dl sky, skummad
  • 5 dl kalvbuljong av fond på flaska
  • 4 msk Maizena ljus redning
  • salt, peppar
  • haricots verts, kokta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.