Tomat- och basilikagratinerad kolja med syrliga edamamebönor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram kolja
  • 250 gram bladspenat , tinad
  • 0.5 ask cocktailtomater
  • 3 dl grädde
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 msk grönsaksbuljong ca 5 dl
  • 0.75 kruka(or) basilika
  • 100 gram riven ost
  • 50 gram riven ost
  • 4 port ris
  • 1 förpackning edamamebönor , tinade
  • 2 tsk olivolja
  • 1 Skal från 1 citron
  • 1 tsk honung
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.