Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
Täck laxen med tomat- och mozzarellaröran. Ibland får man ta det som bjuds i kylskåpet. Fanns en mozzarella med bäst före idag samt några soltorkade tomater i olja som behövde ätas upp
Låt mozzarellan rinna av. Skär tomaterna i skivor. Skär mozzarellan i tunna skivor. Varva tomatskivor och ostskivorna på ett uppläggningsfat med kanter
Den här goda basilikasåsen serverade jag igår till grillspett. Basilikasås1 kruka basilika (ta ungefär så mycket blad som det brukar vara på en "köpeplanta")3 st vitlöksklyftorca 1 dl olivoljaca 0,4 dl vit balsamvinägerflingsaltsvartpepparMixa blad, olivolja, balsamvinäger och vitlöksklyftor till en slät sås
salt & peppar. Så var det dags att testa den nya blendern “Oster – Versa”, som vi nyligen bloggade om. Första testen blev en enkel soppa, vilket egentligen inte är något svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.