Tofu- och vitkålswok
Lindas vegetariska matblogg
Lindas vegetariska matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port 1 kg fast tofu, tärnad
  • 1 st purjolök, skivad
  • 4 st morötter, fint skivade
  • 1 vitkålshuvud, hackat i mindre bitar
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 röda chili, finhackade
  • 2 msk finhackad färsk ingefära
  • 1 pkt kokta svarta bönor (230 g avrunnen vikt)
  • 180 g färska mungböngroddar
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 1 msk sesamfröolja
  • 1 dl soja
  • 0,5 dl pressad citronsaft
  • Olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.