Efterrätten idag består av resterna ifrån gårdagens. Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
Btw, i söndags var jag och brorsan (som tillsammans med några polare driver webshopen och företaget Owl Streets som har hjälpt mig att göra boken Bloody Good Vegetarian BBQ) på Hornstulls Marknad och krängde böcker och affischer
I den här kombinationen gifter sig både smaker och konsistenser till en magisk förrätt. Servera omedelbart med anklevermousse, fikonmarmelad och små skivor päron
Dom driver dessutom en Youtube-kanal, Grill & Event där man kan hitta en hel del videos på när dom grillar och om jag fattat det rätt så kommer det komma ut massor med nya videos så småningom
Vi tänker inleda helgen med en toast med bland annat getost och äpple. När osten smält och fått lite färg så lägg över den på en tallrik med spröda salladsblad
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj påresterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Snittar med rökt lax, syltat äpple, dijon och. Snittar med ägg, rökt lax, senapsdressing och krasse. Minipizzor med chevre, vindruvor och karamelliserad rödlök
Soppa pårester. I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.