IngredienserPortioner. 4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjockarevbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärningIngefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Tillservering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Men denna gången blev det revbensspjäll - tjockarevben som lagades på låg temp iugnen. Själv brukar jag aldrig koka minarevbeninnan jag sätter dem iugnen då jag tycker det blir bra om man kör dem länge på låg temp
Tjock knäckta revben är en styckningsdetalj som vi gärna köper hem från slaktaren. knäckta revben. Billigt och jäkligt bra fläsk precis på mitten mellan trynet och knorren
Köttet var klart iugnen och locket plockades av. Tjockarevben från gris är ju helt fantastiskt gott och då det är mycket kött på dem finns det bra möjligheter att späcka dem med olikadelikatesser från fantasins värld
Lägg på plåt med bakplåtspapper och ställ iniugnen. Just nu har det varit bra priser på tjockarevben på Coop, så förra helgen testade vi att långkoka och sedan grillarevbenen
Medan köttet gickiugnen så gjorde jag glazen. Igår var det dags för revben. Att servera till. Det jag ville testa var hur revben blev med en glaze som man vanligen använder tillskinkai USA
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.