Tjocka pannkakor med jorgubbskräm LCHF. Glutenfritt
Betygsätt receptet!
Ditt betyg
Snittbetyg 00 röster
Ingredienser
6
ägg
1 burk
creme fraich
2 msk
fiberhusk
2 msk
kikärtsmjöl
Lite salt
Smör att steka i
2 dl
jordgubbar
2 dl
vatten
1 tsk
fiberhusk
Beskrivning
Pannkakor:
Vispa ihop ingredienserna. Låt svälla i fem minuter.
Smält rikligt med smör och klicka i smet i pannan och stek några minuter på varje sida.
Jordgubbskräm:
Koka jordgubbar i vatten. Mosa ihop. Vispa i husk och låt svälla.
Vispa i botten av smeten varje gång innan du häller smeten i stekpannan, annars kommer dina första pannkakor bli tunna och gå sönder och de sista bli väldigt tjocka
Det bästa var att jag fick provsmaka, tillsammans med en stor kopp kaffe, de blev godkända. Jo, vi ska ha ett helt gäster, på ärtsoppa och punch på lördag, och då måste man ju ha pannkakor till efterrätt
Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.