Delsberoende på att själva konsistensen på cheesecaken förbättras men särskilt för att karamellsmaken medtiden verkligen gick in i både kaka och botten
Extra allt med egenkokad dulcedeleche och mosad banan. Avsluta med resten av kladdkakesmeten. Fördela mosad banan över och fördela kolasåsen (dulcedeleche) över
Fast jag klurar lite på bakverk med tema semla. Särskilt i köket, men även när det gäller annat som att virka, lösa sudoku, läsa böcker av en viss författare
Den som är gjord för bakning passar bra att varma och är lite tjockare i konsistensen. Men dessadulcedeleche eclairsen medchokladgrädde & crunchy kulor var för goda för att jag inte skulle kunna delamed mig av dem till er
Desto mer du rör destotjockare blir smeten. Men denna gången satsade jag istället på saftigheten och toppademed ett krämigt lager av kola och rispuffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.