Tjälknöl med rostat potatistomp och enbärssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg fryst älgstek
  • 1 liter vatten
  • 1 dl salt
  • ½ dl socker
  • 1 tsk krossade enbär
  • 1 gurka
  • ½ dl ättikssprit 12%
  • 1 dl socker
  • 1½ dl vatten
  • 1 msk hackad persilja
  • 1½ dl syltlök
  • 1 kg fast potatis
  • 1 gul lök
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk viltfond
  • 300 g trattkantareller
  • Enbär
  • Smör
  • Salt
  • Nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.