Laxen fick ett snitt och fylldes med smulad fetaost. Jag åt det hela med en ny pastasort från Barilla. Låt det koka upp och smaksätt med färsk rosmarin, salt och peppar
RECEPT | Världens godaste omelettrulle med laxfyllning. Eftersom jag har svårt för att ange exakta mängder då det gäller örter och blad så kör jag med ”grova nypor” och ”rejäla nävar”
Variationerna är många, här har jag provat med en murkelsås till. Krydda på med Knorrs Fiskkrydda. Variationerna är många, här har jag provat med en murkelsås till
Servera medmurkelsås, sparris, kokt potatis och gärna en dillkvist. Smaka av med salt, peppar och ev. Koka i lättsaltat vatten 4-5 minuter, eller tills den är mjuk men med spänst
Smaksätt med örtkrydda, salt och peppar. Bryn på medelhög värme. Värm såsen och köttet och lägg på ena omeletthalvan tillsammans med några halverade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.