Matig melonsallad medbönor och fetaost60 g rucola1 burk canellinibönor260 g tärnad galiameloner260 g tärnad honungsmelon150 g strimlade sugar snaps5 skivade salladslökar2 avocado300 g smulad fetaostCitrondressing. 1 burk canellinibönor
Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Jag tog lite av det som fanns i kylen och det blev en äggröra av sort med en ‘twist’. salt, peppar, cayennepeppar, vitpeppar (efter smak, rikligt med cayenne)
Det har blivit mycket söta muffins på bloggen nu ett tag så jag tänkte dela med mig av en mer matig och salt muffins som passar bra som tillbehör till maten eller som ett matigare mellanmål
-(Igår skrev jag ihop mitt recept på tacosoppa och för att var mitt första helt egenskrivna recept så blev det riktigt gott, till och med kanongott så varsågod här är receptet
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Fenomenala i matiga grytor, fräscha sallader, chili- och tomatsåser och marinerade till biffen. Vita bönor- har en mild fin smak som trivs med örtkryddor och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.