Tisdagslyx är en pinfärsk röding
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 2 filéeade rödingar med skinnsidan kvar
  • smör
  • flingsalt
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • citron
  • 3 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk hummerfond
  • 2 schalottenlökar persilja (blad och stjälkar)
  • 1 dl vispgrädde
  • 25 g smör
  • vitpeppar
  • 2 msk löjrom (du kan använda fin röd kaviar också)
  • finhackad gräslök
  • 4 små plommontomater
  • finhackad persilja
  • 2 dl sockerärtor
  • 4 rädisor dill
  • SÅS
  • TOMATER

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.