Nu ville jag pröva en blandad variant. 1,5 kg blandade grönsaker, gärna ekologiskarödbetormörötterrödkålpurjolökzuccini1 msk saltRostfri bunkeStor glasburk med skruvlock (1,5 liter typ)eller konserveringsburk med gummiringen mindre burk eller glas att pressa ner med. 1,5 kg blandade grönsaker
Jag gillar verkligen indisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smöriga linsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Nu är det tisdag, och de kommande veckorna kommer det vara Vegetariska tisdagar på Bakbokmat. Nu är det tisdag, och de kommande veckorna kommer det vara Vegetariska tisdagar på Bakbokmat
Vårrullar med sojadipp och jordnötsdipp Sushi i olika varianter med inlagd ingefära, soja och wasabi Het köttfärs med salladsblad Blandade melonsorter på spett med hackad basilika Vårrullarna närmast på det gula fatet
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Frågan är väl om man kan få för många tips på goda grilltillbehör egentligen. Det blir en matig grillröra och med ett fat goda grönsaker som tillbehör så behövs egentligen inte så mycket mer att äta, till det du väljer att grilla
Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.