Tips på påskmat
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 3 hårdkokta ägg
  • 2 gelatinblad
  • 2 burkar matjessill á 200 g1 röd lök
  • 3 ägg
  • 2 dl crème fraiche
  • 5 ägg
  • 1 dl grädde
  • 2 ägg
  • 2 salladslökarsalt och vitpeppargräslök
  • 5 ansjovisfiléer
  • 3 dl riven västerbottensost
  • 8 ägg
  • 2 dl creme fraichesalt och pepparpersiljagräslök
  • 10 pers
  • 1 kilo kokt potatis
  • 4 port
  • 50 g Marabou Premium mintchoklad (ca 30g kolisar/100g) 1 äggula
  • 1 1/4 dl grädde
  • 4-6 portioner
  • 3,75 dl vispgrädde
  • 2 gelatinblad
  • 0,75 dl ägglikör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.