Men först tänkte jag påminna er gamla läsare ochtipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Gör man smörkrämen riktigt godoch krämig (med äggula, lime och vanilj) så blir den jätte god. Ett tipspåen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen
Ha en underbar kväll och ett härligt slut på jobbarveckan, ni som är lediga i helgen. Tänk så många goda grillröror och såser det finns, bjuder här på att antal goda röror
Plättarna är färdiga att vändas när det blir bubblor påtoppen. Mixa ägg, vatten, havregryn och fiberhusk till en jämn smet, tillsätt sedan kanel och bakpulver
Det finns ävenen hel del boktipsoch framför allt resetips, något annat som vi också gillar. Ett recept på supersmarriga scones ochengod frukostdrink (utan alkohol) tänkte vi dela med oss av till er idag
Jag har gjort rätt många Janssons Frestelse densenastetiden. Med denpotatisen strimlad i matberedaren med lök, blev Janssons så krämig ochtoppengod efter 45 minuter i ugnen, 175 - 200 grader. 45 minuter i ugnen,
Sen åt vi en stadig och mycket god lunch påBjörnögården. Planen var att ha en stuffing gjort på bröd ( såklart), bacon, äpplen, citron, Chipotlepasta och Karl Johan svamp
Lägg i hönsbuljongtärningarna ochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.