Häll bort vattnet och ställ undan nudlarna. Tillsätt de avrunna nudlarna. Lägg nudlarna i blöt i varmt vatten i 10 minuter eller tills de är mjuka. 2 st ägg, lättvispade. 250 gram japanska risnudlar
Börja med att koka risnudlarna enligt recept på påsen. Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.