Jag fick dela den med Love och Alfred som också gillar musslor. Borsta och skölj musslorna. Släng bort de öppna musslor som inte sluter sig när man knackar på dem
Färskostdipp med apelsin, mynta ochkoriander. Färskostdipp med soltorkad tomat ochbasilika. Blanda allt i en skål och mixa eventuellt med mixerstav för en slätare röra
Färskostdipp med apelsin, mynta ochkoriander. Färskostdipp med soltorkad tomat ochbasilika. Blanda allt i en skål och mixa eventuellt med mixerstav för en slätare röra
Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.