Dela broccolini buketter. Ringlaolivolja och strö flingsalt över. Skär kycklingfiléernai stora munsbitar och bryn dem i rapsoljan tillsammans med currypastan
Denna är förstås gjord på Sandbergs vis och vårat recept. Eftersom den innehåller röd currypasta, så kan den varierai smak och styrka eftersom jag av erfarenhet vet att alla currypastor inte smakar lika beroende på fabrikat etc
vickygt. SkivakycklingfilénHackavitlöken och purjolöken, bryn de i oljanLägg ikycklingen och stek denTillsättfisksås, soja, paprika, bambuskott, salt och peppar
Het kycklinggryta med chorizo. Tänk vad man hittai ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Skär kycklingenifinabitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Ugnsrostad potatis och en sallad serverade jag till denna underbart ljuvligkycklinggryta. Skogens guld, kan ju inte annat än att hålla med den kloka person som myntade uttrycket
Ännu en god kycklinggryta ska ni få. En riktig höstgryta. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.