Koka ihop crème fraiche, matlagningsgrädde, sambal oelek och fisksås. Lägg lårfiléerna och löken i en ugnsfast form, slå över såsen och fördela osten överst
Det är ett oslagbart rågbröd med ett fuktigt inre och en härligt knaprig skorpa. Täck skålen med plastfolie eller ett lock och låt stå dragfritt till nästa dag
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Servera med ris och en sallad. Skär kycklingen i tärningar och fräs i olja några minuter. Häll på fishsaucen och fräs ytterligare någon minut, pudra över majsstärkelsen och rör om, ha i kokosmjölken, vattnet och buljongtärningen ha även i spadet från ananasen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.