Bryn färsen iolivolja & smör. Tillsätt grönsakerna och tärnat bacon. Låt fräsa någon minut. Häll i vatten, fond, vin och passerade tomater, rör om och sjud under lock i 15 min. Tillsätt grädde och de finhackade örterna och låt koka ihoptill en simmig sås, ca 5-10 min. 15 minTillsätt grädde och de finhackade örterna och låt koka ihoptill en simmig sås, ca. 5-10 min Smaka av med salt och nymald svartpeppar
Ikväll gjorde jag en rätt med smak av bla rödcurry,citrongräs & kokosmjölk. Hej på er i sommarvärmen. Servera den ljumna nudelsalladen tillsammans med den krämigaröd curry grytan
Det här receptet är ännu en av Nigellas skapelser. Himmel vad den kvinnan kan laga mycket god mat. Den här grytan gjorde både mig och min man helt saliga, otroligtfyllig och härlig smak av thailand
Lax med rödcurrysås, haricots verts och tomater. Förra veckan när jag smaksatte en fisksoppa med minröda currypasta blev det nämligen sååå starkt så jag fick späda ut soppan, och ändå blev den riktigt het
Jag kan inte säga att thairätter är min starka sida. Snarare brukar jag inte få till den riktigathaismaken och därför brukar paneng gai vara något vi äter ur pappförpackningar från den lokala thairestaurangen
Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. Något som alltidfinns hemma hos oss, som står i kylskåpsdörren – jämt
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.