Fruktsallad med exotisk gräddeoch rostad kokos. Rostad kokos. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet säger Farbror Barbro, men det finns genvägar till en riktigt god thaigrytautan att behöva göra precis allt själv, från att banka citrongräs till kryddningen
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Dagen efter vispar du grädden ganska hårt och vänder ner i kokosblandningen. Blanda creme fraiche och socker i en skål, vispa upp tills det tjocknar och liknar grädde
Servera med vaniljsås, vispad grädde eller vaniljglass Rabarber- och jordgubbspaj. Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokosoch vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.