Blandaalla grönsaker med quornbitarna och häll över kokosmjölken och smula i buljongtärningen. Ingredienser 4 personerRis½ - 1 påse quornbitar½ blomkålshuvud2-3 morötter1 zucchini1 gul lök1 röd eller grön paprika1-2 vitlöksklyftor1 grönsaksbuljongtärning2 burkar kokosmjölkCurrykryddblandningSaltGör så här
Smaken av röd curry och kokosmjölk är smått oslagbart. Servera med ris och sallad. 1/2 burk annanasringar, dela skivorna i småbitar. 1 citrongräs eller 2-3 limeblad. 2-3 limeblad
Ta bort citrongräset och limebladen och släng. Blötlägg bönorna i rikligt med vatten (en del bönor – tre delar vatten) i 8-24 timmar. 2 torkade limeblad
Skala vitlöksklyftorna. Smaka av så ni får er rätta styrka på thaigrytan. Rör ner curry, välj mellan gul, grön och röd curry, men minska doseringen om ni väljer grön eller röd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.