Servera kycklingen tillsammans med ris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den med såsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås Phad Thai och den är helt okej. Ibland så behöver vi ta till med lite genvägar när tiden bara inte räcker till
Kycklingmed cashewnötter. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
4 1/2 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 morötter 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond 4 kycklingfiléer 250 g sojabönor 4 port äggnudlar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.