1 Smörj en ugnssäker form
2 krydda filéerna med paprikapulver
3 Linda in filéerna med Bacon Lägg dom i formen
4 Krydda med Paprikapulver Lägg över skivad
purjolök.
5 Blanda Champinjonsoppan med CremeFresh
Lägg över blandningen i formen grädda i
40 minuter 200 grader
Idag åt vi ris, sås och kycklingfileér lindade i lufttorkad skinka. Du behöver (till 2 pers). * 2-4 fileér per person (beroende på storlek) * En skiva lufttorkad skinka till varje filé * 3dl vispgrädde * 1msk tomatpure * salt, vitpeppar, svartpeppar och. 2 pers. 2-4 fileér per person. 3dl vispgrädde. 1msk tomatpure
Denna kycklingfile grytan är inte allssvår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddag i pulkabacken, rosiga kinder och småfrusnanäsor var det dags att gå hem och göra middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.