Carbonaran är godast när den är alldeles nylagad,tillsammans med ännu mera Parmesan och givetvis nymalen svartpeppar, men funkar självklart även i matlådan dagen efter
Det är så enkelt att fixa tillmat som är god, som mättar och som ger bra näring. Men det ska bli gott med lövbiff, ugnsrostad potatis, morot och champinjon samt grönsaker och en röra gjord på keso, fetaost och soltorkade tomater
I veckan som gick testade vi en ekologisk vegetarisk matkassefrånMat & Ro. Dessutom bra blandning på måltiderna och lätta attlaga, även om vissa recept medförde en hel del disk
Skillnaden är attmaten räcker till så många fler när man lagar den i långpanna. Precis lika bra som det är att baka i långpanna är det attlagamat i långpanna
tillsatte en gratängkrydda med cheddar (köpt via borgebykryddgård). Varva köttfärsås, bechamel och lasagneplattor i en ugnsfast form börja med lite bechamel
Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innan och kanske till och med strimla köttet och de grönsaker som passar att skära och sen förvara i en bunke i kylen
Rör om tills osten smält. 1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Till massor av hungriga ett helt paket basmatiris. ÄLSKAR attlagamat över eld i en Muurikka. Blötlägg rispappret i några minuter, rispappret är väl kanske lite svårare att hitta i små butiker men de blir ju inte gamla så jag brukar packa med mig en påse med kryddor, såser och annat som piggar upp matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.