Fredagskväll och jag mannen tar det lugnt i vårt lilla kakelugnsrum. Tänkte jag skulle tipsa er om ett kanon recept som jag gjorde för ett par veckor sedan
Hemligheten kan vara att han inte är rädd för att slänga i lite av det han har hemma och det som är gott, som en skvätt konjak i hamburgarna som höjer dem till degodaste hamburgarna som jag har ätit
Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
Gjordedessa plus geléhallon & polkagrisar igår & dessa åkte med mej hem för de blev mina favoriter. En bra beskrivning på smak & konsistens är Werthers original
Detta är nog de mjukaste och godaste bröd jag ätit av för att vara ett vitt bröd. Jag måste bara skrika gu så gott detta bröd är, för då kanske ni också vill göra detta och då hamnar ni som mig garanterat,fast och vill bara äta av detta bröd
Jag tycker att dessa är de allra godaste, hela köket doftar smör, kärlek och vanilj. De går snabbt att göra bara du har smör, socker, vaniljsocker av något slag, ljus sirap, vetemjöl och bakpulver hemma
Smält matfettet eller skär det i små bitar. Det får inte koka. Vispa gulorna tills de börjar tjockna. Häll cirka en tredjedel av såsen i bottnen av en smord ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.