Nu till mina små krustader ochtilltugg. Dekorera varje krustad/tilltugg valfritt. Nu är det dags för veckans receptutmaning för mig och Jenny´s matblogg igen
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Till glöggen gjorde jag flera sorters tilltuggoch godisarna jag gjorde i veckan dukades också fram. Här kommer receptet på ett av tilltuggen jag gjorde
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Asiatisk kräfttilltugg. Snorpapper och näsdroppar har förgyllt vår helg… grrrr. Mycket gott som tilltugg till ett glas cava eller ett glas mousserat vin
6 2 dl handskalade räkor 3 msk aioli 2 msk hackad gräslök 1 tsk vitvinsvinäger salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Trä på ett basilikablad, en bit mozzarella och en tomat på varje tandpetare. Om du vill att de ska stå upp måste blomfästet på tomaten vara nedåt och tandpetaren inte sticka ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.