Tebröd / Tea Bread
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl mjölk
  • 2 dl vatten
  • 1 dl linfrön
  • 1½ dl rågflingor
  • 50 g jäst
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • 3 msk ljus sirap
  • 1 tsk bakpulver
  • 5 dl vetemjöl
  • 5 dl fullkorn
  • Sätt ugnen på 225 grader Grädda mitt i ugnen ca 12
  • 40 min Forma degen till bollar och platta ut dem en aning och lägg
  • ca
  • minuter
  • 3 dl milk
  • 2 dl water
  • 1 dl fl
  • 1 ½ dl rye
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsp salt
  • 3 tbsp golden syrup
  • 1 tsp baking powder
  • 5 dl flour
  • 5 dl
  • 2 dl water to 37 °. Crumble the yeast into a bowl
  • 5 dl flour. Work together to form a smooth dough, adding flour

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.