Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåtenoch forma till frallormed hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Tillsätt rågsikten, morötternaoch oljan och rör till en slät smet. Att kalljäsa bröd över natten är riktigt smidigt om du vill ha nybakta frallor till morgonen
Egentligen är inte marmelad något som vi äter så värst ofta men jag tycker att det är så himla roligt att göra och det känns så lyxigt att göra egen och det blir så gott
Fänkål har sitt ursprung från Asien ochMellanösternoch är flitigt använd inom naturmedicinen. Anis tillsammans med fänkål rekommenderas för ammande kvinnor eftersom både örterna anses öka mjölkbildningen
Ulrik har ju redan skrivit tre eminenta bloggposter om denna snabbväxande och smakfulla växt. Men när jag väl stod där med min kasse så körde jag fast lite
Rör ut lite honung med några matskedar vatten i en mugg och pensla frallornamed blandningen. Jag har även använt litedurumvetemjöl för att ge frallorna ett fluffigt inre och en aning knaprigt yttre
Rabarbermarmelad kan varieras efter tycke och smak. Ansa rabarbern och skär i centimeterstora bitar. Enklast möjliga sättet att göra marmelad på är med syltsocker
Blanda chiafrön, psylliumfrön, solrosfrön och pumpafrön med kallt vatten. Gott att äta med avokado på. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.