Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och slå på vatten och olja. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Nu är det bara några timmar kvar på det här året, och siktet är inställt på ett nytt år med massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
Det är onekligen en lite magisk kväll, och då behövs det lite extra gott också. Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Jag önskar er alla en riktigt mysig jul och ett fantastiskt gottnytt år. Visst, det är lite stressigt och så, men när alla klapparna är köpta och inslagna så är det lugnt och skönt
Mycket krämigt ochgott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.