Häll i kaffet och rör tills allt är en jämn smet. Än en gång så får jag total blockout i vad jag ska skriva för spännande och intressant innan få scrollar ner till själva receptet och tanken slår mig, krävs det verkligen text eller är det okej med bara bilder o recept
En söt liten boll medkokossmak som passar synnerligen bra till en kopp kaffe. Jag upplevde nämligen bollen som lite torr precis när jag stoppade den i munnen, men med en klunk kaffetill så löste sig det problemet
Det är ett grundrecept sen smaksättermed vad man vill. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. Mosa bananen och rör ihop havremjölet och smaksättningen
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Idag blev jag sugen på något sött tillkaffet Och det blev att springa in på ICA och inhandla lite choklad, 70% Sen hem och hacka sötmandel, smälta choklad, strö ut russin på en mindre form
När jag skulle tänka ut en dessert till valborgsmässomiddagen, kom jag att tänka på fruktsallad med en sås till, som mamma har gjort ett par gånger för längesedan
Eller så gör man som på stenåldern och bara klickar ut små klickar med hjälp av skedar eller pinnar… Alla sätt är bra, så länge resultatet blir kakor, utseende är ju inte såå viktigt det är ju smaken som avgör
Här serveras västerbottenpajen med en av mina två favoritsillsorter - nämligen årets. Dela smöret i grova bitar och knåda ihop med mjöl, salt och vatten till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.