Sébastien beskriver tydligt ingrediensernas påverkan av slutresultatet (brödet), han pratar ocksåom hur viktigt det är att ett bröd får TID att jäsa och därmed utvecklar textur och karaktär som inte går att får med en jäsningsprocess på baka några timmar
Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkel och varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket i mig under en hel dag
Får jag som är normalviktig/smal ens ha åsikter kringkostochövervikt. Det vi vet idag är att överkonsumtion av fiberfattiga livsmedel, socker, alkohol, charkuterier och rött kött inte bara kan leda till övervikt utan även kan ge normaviktiga en inflammation i kroppensom ger en ökad risk för hjärt-/kärlsjukdomaroch cancer
Nu är jag intresserad av att höra era tankarkring detta. Det blev en sallad, quinoa, ugnsbakad lax med sesamfrön och en het fisksås på krossadetomater, kokosmjölk, saffran och dill
De flesta skulle må bättre av att äta en kost med större andel färska grönsaker. Oavsettom man äter LCHF, Paleo-diet, vegetariskt, veganskt eller vanlig husmanskost så kan de flesta tjäna på att dra upp mängden grönt
Vill du gå ner i vikt så försök blanda husk i så många maträtter som du bara kan. Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.