Servera medTagliatelle al dente. Men det roligaste av allt är att hitta på nya recept med smaker jag älskar i stället för att köra på det traditionell hela tiden
Ont om tid, men sugen på något med fisk och pasta. Kanske spenat. Ät tillsammans med tagliatelli. Ta 300 g torsk och laxtärningar och fräs dem i olivolja tillsammans med en pressad vitlöksklyfta ett par minuter. Fräs under tiden 400 g spenatmed en pressad vitlökslyfta i lite olivolja, salta & peppra ganska mycket
Tagliatellemedspenat, muskot och mascarpone. Koka tagliatelle enligt anvisningarna på paketet. det hela har varit tämligen odramatiskt, då våra barn gillar baljväxter, och dessutom med i takt med stigande ålder blivit mer och mer öppna för att pröva nya smaker
Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den och spenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Kan bara hålla med, det är inte mycket som slår, hemmagjord pasta med köttfärssås. Har tidigare lagt ut pastarecept, som jag använde till lasangeplattor, idag har jag istället gjort tagliatelle av samma smet
Häll såsen över det andra, grovhacka bladspenaten och rör ner. Servera medtagliatelle, klart. Fräs i stekpanna tillsammans med broccolin tills det blivit genomstekt och fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.