Klart middagen kan smaka tacos redan på en torsdag. Här har du receptet på en vegetarisk tacosoppa som med quinoa och kidneybönor blir naturligt proteinrik och mättande – en riktig cowboysoppa
Skala och hacka löken och fräs den i en kastrull med olja. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt strimlad vitkål och tacokrydda och låt det fräsa samman
Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
Servings. 4 (varmrätt). Cook Time. 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och. 4. 15 Min. Grillad tonfisk med vitlök, tomat, kapris och oliver
Skala och hacka löken, och fräs den tillsammans med färsen i en gryta med smör. Tillsätt tomater, majs, tacokrydda, vatten, fond och crème fraiche, och låt koka i 10 minuter
Har ni testat tacosoppa någon gång. Fredagsmys med traditionella tacos i all ära men vill man variera sig kan jag varmt rekommendera den här proteinrika och smakrika tacosoppan
Hej på er. Hoppas allt är bra med er. Jag laddar för lite kvällsjobb trots att jag är riktigt förkyld. Trodde verkligen att jag hade gjort bort alla förkylningar för i år, men men
Tina de gröna ärtorna. Skala och hacka lök och vitlök i grova bitar. Stek på medelvärme i en stor kastrull tillsammans med spiskummin och sambal oelek tills löken mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.