Det är ett recept från Elle mat & vin. Idag gjorde jag dessa fish tacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter
Rökt lax medsparris och brynt hollandaiseDu behöver. Lägg i den vita sparrisen, koka i tre minuter, ta sedan av pannan från spisen, låt sparrisen svalna i spadet med lock på
Sparris och chevreostsallad med honungsvinägrett. Denna enkla sallad serverar jag med en god stekt laxfilé, passar utmärkt som en fräsch vår och sommarrätt
Snitta ett mönster i kanten med lätt hand på kniven och pensla med ägg. Koka broccoli (eller sparris) någon minut i saltat vatten, häll av och lägg den på en handdduk för att torka lite
 . Garnera medsparrisknopparna och strö över riven parmesanost. Smaksätt med salt och peppar. Skölj sparrisen och skär bort sparrisknopparna från stjälkarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.