När jag kom tillbakainigen, och hade krängt av migden blöta vinterstassen, så kunde jag med gott samvete sjunka ner på kökssoffan med en kopp varmt te, pusta ut och glädjas ännu mer över att vara inneimitt varma kök och inte ute i det kalla, blöta höstrusket
Hade enfin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Ingredienser (pajdeg). För ett frasigt pajskal är det bäst att inte knåda för länge
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att niätit tacos iolika former så nu har ävenviätittacopaj här hemma
salt & svartpeppar. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Isenaste numret av "Lantlivmat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och dengillarvi ju, så självklart villevi prova enrabarberspritzer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.